Skip to main content

Contact

De opdrachtgever van het project Stormpolderdijk is het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, tevens eigenaar van het voormalige EMK-terrein. Het Ministerie heeft in de persoon van Robbert Brandt een regievoerder aangesteld. Hij heeft de opdracht gekregen om ervoor te zorgen, dat de aannemer de werkzaamheden uitvoert volgens de contractuele afspraken. Daarbij staat een veilige uitvoering zonder gezondheidsrisico’s voorop. De regievoerder wordt daarbij ondersteund door technisch adviseurs van de combinatie Geofoxx-TTE, bij velen beter bekend als de VoF en het Ingenieursbureau Krimpenerwaard, het IBKW. De regievoerders houden kantoor aan de Schaardijk 54, Krimpen aan den IJssel, vooralsnog alleen op woensdag. U bent er van harte welkom, maar belt u wel even van te voren.
Robbert

Robbert Brandt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 5589 4746

De opdrachtnemer is Dura Vermeer, de aannemer die de bodemsanering gaat uitvoeren, het gesaneerde terrein bouwrijp maakt en de damwandconstructie ter hand neemt. Dura Vermeer is gedurende het project gevestigd op het kantooradres Schaardijk 19F in Krimpen ad IJssel, direct naast de voormalige gemeentewerf. Dura Vermeer heeft voor het contact met de omgeving Marco Endert als omgevingsmanager aangesteld. Hij is bereikbaar via de omgevingstelefoon 06 - 5359 9416, tussen 6.00 en 22.00 uur. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen naar dit nummer. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt uw (minder urgente) vragen ook stellen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..