24 juli 2020

Deze week zijn voorlopig de laatste acties uitgevoerd om de puntjes op de i te zetten (afdekken laatste gronddepots, het opnieuw afvlakken van de leeflaag en het inzaaien met graszaad ter voorkoming van verwaaiing en het wegstromen van het zand bij felle regenbuien). Vrijdag 24 juli gaat het slot op het hekwerk rondom het terrein dicht, in afwachting op het verdere vervolg van de herontwikkeling.

Met het voltooien van het bouwrijp maken van 1,6 hectare -nagenoeg 30% van het terrein- sluiten we de eerste uitvoeringsfase van de herontwikkeling van de Stormpolderdijk af. Nu de eerste fase gereed is, vinden wij het een goed moment om u te vragen naar uw ervaringen en mening. Daarvoor vragen wij u om een korte vragenlijst in vullen. Daarmee helpt u ons de communicatie te verbeteren. Klik op deze link om digitaal een korte vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is in te vullen tot 15 september 2020. We waarderen het zeer als u de tijd neemt om ons verder te helpen! 

Inmiddels is de zomervakantie aangebroken en zijn sommigen al op vakantie (geweest). Ook de medewerkers van Dura Vermeer en het projectteam Stormpolderdijk nemen een aantal weken vrij. We wensen iedereen een fijne zomer toe. 

Zomer 2020