Skip to main content

Open Huis 13 april

DEF Beeld Nieuwsbericht

1 maart 2024

Op zaterdag 13 april a.s. organiseert het projectteam Stormpolderdijk OPEN HUIS op het voormalig EMK-terrein. We nodigen u hartelijk uit om u hiervoor aan te melden.

Programma
Binnenkort start de uitvoering van de sanering van het terrein. Tijdens het OPEN HUIS laten we u zien hoe de werkzaamheden georganiseerd zijn in de hal en op het terrein, wie het werk gaan uitvoeren en welke stappen nodig zijn om de verontreiniging te verwijderen. Ook geven we uitleg over de veiligheidsmaatregelen, over het onderzoek van KWR en Deltares om PFAS uit het water te halen en beantwoorden we vragen.

Aanmelden
Het OPEN HUIS op zaterdag 13 april begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Er is een informatiemarkt en u kunt meedoen met een rondleiding die we op vijf momenten organiseren. U kunt zich op de dag zelf voor een van de rondleidingen bij de ontvangstbalie inschrijven (laatste rondleiding start om 12.30 uur).
We hebben de mogelijkheid om 100 mensen te ontvangen. We plaatsen u op de wachtlijst als dit maximum aantal is bereikt.

Registratie is vanwege veiligheidseisen verplicht. (Let op: Voor kinderen onder de 12 jaar is deze bijeenkomst niet geschikt. Kinderen boven de 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene mee.) Aannmelden is niet meer mogelijk. Na uw aanmelding ontvangt u een week voorafgaand aan de bijeenkomst nog een bericht met praktische informatie.