Skip to main content

Concept uitvoeringsplan bodemsanering gepubliceerd

13 september 2022

Het concept uitvoeringsplan bodemsanering is vanaf vandaag in te zien op deze website onder de knop rapporten "sanereringsplan/uitvoeringsplan". Doel is om het uitvoeringsplan medio oktober ter goedkeuring in te dienen bij DCMR Milieudienst Rijnmond (DCMR). Pas na instemming van de DCMR (het bevoegd gezag) kan de daadwerkelijke sanering van de bodem beginnen.

In het uitvoeringsplan leest u in detail hoe we de bodemsanering gaan uitvoeren. Aan de basis van het uitvoeringsplan staan de eerdere afspraken en uitgangspunten die vastgelegd zijn in het raamsaneringsplan (2016) en het eerdere uitvoeringsplan (18 april 2019).

Het projectteam Stormpolderdijk vindt het belangrijk om bewoners en bedrijven bij het uitvoeringsplan te betrekken. Heeft u na de informatieavond op 12 september 2022 of het lezen van het plan vragen of opmerkingen bij het uitvoeringsplan? U kunt tot en met maandag 3 oktober 2022 reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het projectteam Stormpolderdijk streeft ernaar alle vragen en opmerkingen te beantwoorden. Ook gebruiken we deze opmerkingen om het uitvoeringsplan waar nodig aan te scherpen en te verbeteren.